čtvrtek 11. října 2012

Konvička

Včera nám babička přišla z práce s bolavým ouškem a tak jsme vyrazily směr pohotovost.(Justýnka je vždy ráda když může někam si vyjet autem).Babička vylezla se zánětem zvukovodu..nic příjemného :( Cestou jsme se zastavily v supermárketu kde jsem si pořídila krásné sítko na čaj s malou konvičkou od Tchiba a časopis na čtení (tedy spíš prohlížení)..Poslední dobou jsem propadla časopisům s bydlením a už mám pěknou kupku.










Justýnka při pomáhání mamce v kuchyni..stíhá i telefonovat :)
Pěkný den Vám přeji Lenka

7 komentářů:

  1. No pane jo--jedna babička skuhrá se zádama a druhá s ušima :o)Krásně jsi si nakoupila a koukám jakou to máme šikovnou pomocnici už :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moderní žena..stíhá míchat ,telefonovat a ještě mě u toho komandovat :)

      Vymazat
  2. Já také miluji časopisy o bydlení a babičce přeji brzké uzdravení!!

    OdpovědětVymazat
  3. Justínka je nádherné dievčatko , a veľmi šikovné keď tak pomáha mamine , babičke skoré uzdravenie . A nelám si hlavu aj ja zvyčajne len časopisy prelistujem.....nie je čas ich čítať a ak sa aj chvíľka nájde , pri mojej Rebeke sa neviem sústrediť , tak radšej nečítam :-))) . No časopisy o bývaní , to je inšpirújúce...potom len hútam kde , čo by som ešte mohla zmeniť .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda mě pomáha v kuchyni. ..jak vidí,že něco dělám hned sune židli k lince :) To znám po přelistování časopisu také přejíždím být co by se kde dalo změnit :)

      Vymazat